Η Κύμη και η WATT+VOLT προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για τρίτη διαδοχική σεζόν, όπου η εταιρία θα είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδας της Εύβοιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας WATT+VOLT, η οποία θα είναι Επίσημος Χορηγός της ομάδας μας για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Η WATT+VOLT είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης και διαρκώς αυξανόμενη δυναμική, που φροντίζει να εξελίσσεται συνεχώς και να προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες που προκύπτουν στο χώρο της ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτής της ανοδικής πορείας και υιοθετώντας την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι», ανανεώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασίας της με την ΚΑΕ Κύμης.

Οι δυο πλευρές ταυτίζονται στην αυταπόδεικτη δυναμική τους και στην ταχύτατη ανάπτυξη στο χώρο τους. Αυτή η ταύτιση οράματος και στόχων, αποτέλεσαν θεμέλιο λίθο για τη συνεργασία τους και τις έφερε στο ίδιο «παρκέ», όπου διαπρέπουν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, προσφέρει ρεύμα και φυσικό αέριο, καθώς επίσης και πρωτοποριακές υπηρεσίες και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, με στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη WATT+VOLT μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας: https://www.watt-volt.gr/».