Η Κύμη έχει κερδίσει τα φώτα του ενδιαφέροντος τις τελευταίες ημέρες μετά και την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου έφτασε πολύ κοντά ακόμα και στη νίκη, με το τρίποντο του Τουπάν να δίνει τη νίκη στους “ερυθρόλευκους”.

Άπαντες στην ευβοϊκή ομάδα είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά που γίνεται και φέτος και αυτό έγινε γνωστό και στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, όπου το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο οποίος μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας τους την ικανοποίηση του για τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου:

Η σημερινή προπόνηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης διεξήχθη παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου. Ο κ. Θεοδώρου πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε στους παίκτες, δίνοντας τους συγχαρητήρια για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό

Τους ανέφερε ότι στα μάτια του ήταν εμφανής η θέληση, το πάθος και το κίνητρο που είχε όλη η ομάδα σε αυτό το ματς, στοιχεία που τους ζήτησε να τα διατηρήσουν σε όλο το πρωτάθλημα, έτσι ώστε να κεφαλαιοποιήσουν με μεγάλες νίκες τις καλές τους εμφανίσεις. Προσέθεσε ότι αυτήν την στιγμή η ομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ρόδο με τον Κολοσσό και πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και να τηρήσει το πλάνο των προπονητών για να πάρει ακόμα μια εκτός έδρας νίκη. 

Τέλος, ο κ. Θεοδώρου τόνισε ότι είναι απολύτως ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συμπεριφορά των παικτών, από το οικογενειακό κλίμα και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους που, μαζί με την απόδοση τους στο παρκέ, δικαιώνουν απολύτως την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο που επέλεξε το καλοκαίρι να τους φέρει στην ομάδα. Κλείνοντας, ευχήθηκε να μείνουν όλοι οι αθλητές μακριά από τους τραυματισμούς και να οδήγησουν την Κύμη σε πολλές επιτυχίες!

Tags:
Α1 Κύμη