Σε μία κίνηση, που θα αυξήσει κατακόρυφα την ποιότητα της περιφερειακής του γραμμής προχώρησε ο Προμηθέας, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από το να αποκτήσει τον Joe Young, που έχει σημαντική θητεία στο ΝΒΑ κι είναι γιος του άλλοτε άσου της πρωταθλήτριας Ευρώπης Limoge Micheal Young.

Ο 30χρονος άσος και προσεχώς νέο μεταγραφικό απόκτημα του συγκροτήματος του Μάκη Γιατρά φόρεσε την φανέλα των Pacers την τριετία 2015-18, καθότι επιλέχθηκε στο Νο43 του Draft το 2015. Tην περυσινή σεζόν ήταν βασικότατο μέλος της θυγατρικής των Pelicans, μετρώντας 19 πόντους και 5,4 ασίστ ανά βραδιά.

Ο Αμερικανός είναι απόφοιτος του Oregon, την στιγμή που έχει αγωνιστεί και στην Κίνα, όπου και διέπρεψε. Ο Young σε έναν αγώνα της Λίγκας της χώρας της Ασίας πέτυχε 74(!) πόντους, νούμερο που είναι ενδεικτικό της αρετής που έχει στο σκοράρισμα. Τέλος με αυτήν την κίνηση οι Πατρινοί ανεβαίνουν τουλάχιστον ένα επίπεδο και μπορούν να φιλοδοξούν σε μία πολύ καλή σεζόν τόσο στις εγχώριες όσο και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.