Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Προμηθέα Πατρών σήμερα στο ματς με τη Λάρισα, το οποίο κέρδισαν οι Πατρινοί με 81-63, σημειώνοντας 17 πόντους, παίρνοντας 6 ριμπάουντ και μοιράζοντας 2 ασίστ σε 27 λεπτά περίπου συμμετοχής.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο διεθνής Έλληνας πάουερ φόργουορντ μίλησε για την βελτίωση της εικόνας της ομάδας του στον τομέα της άμυνας, ενώ τόνισε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μέσα στους στόχους της ομάδας του.

Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Αγραβάνης:

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Έχουμε γίνει πιο σκληροί στην άμυνα και μας βοηθάει να βάζουμε εύκολα καλάθια στην επίθεση. Χαλαρώσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά ακόμα και όταν μείωσαν στους 9 το ελέγχαμε».

Για το κίνητρο που είχαν μετά την ήττα στη Λάρισα τόνισε:

«Σίγουρα στη Λάρισα κάναμε αρκετά λάθη και είδαμε πολλά video από το παιχνίδι. Θέλαμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω και βελτιώσαμε πολλά πράγματα».

Για τις συνεχόμενες νίκες δήλωσε:

«Ακολουθεί το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι που άμα θέλουμε να υπάρχουν κι επόμενα θα πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει».

Για το αν είναι έτοιμος ο Προμηθέας για το Κύπελλο ανέφερε:

«Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Κοιτάζω μόνο το ματς με τον Κολοσσό και τίποτα άλλο».