Δυνατά έχουν μπει και συνεχίζουν οι πατρινοί στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Προμηθέας προσπαθεί να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να μπορέσει να ανταποκριθεί, εκτός από τις εγχώριες διοργανώσεις, στο Basketball Champions League.

Έτσι η ομάδα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Αλέξανδρου Βελισσαράκου. Ο 37χρονος προπονητής έχει περάσει στο παρελθόν από τμήματα υποδομής της Β’ και της Γ’ Εθνικής, ενώ ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ίκαρου Χαλκίδας. Μέχρι και την περσινή σεζόν βρισκόταν στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

 «H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Βελισσαράκο και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου. Ο γεννημένος στην Χαλκίδα, την 18η Ιουνίου 1981, προπονητής έχει σπουδάσει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε τμήματα υποδομής και ομάδες Γ’ και Β’ Εθνικής, ενώ ήταν, επίσης, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ίκαρου Χαλκίδας τη σεζόν 2013-14 στην Α1. Την αμέσως επόμενη χρονιά εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Κόροιβου Αμαλιάδας, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια, ως συνεργάτης, αρχικά, του Χάρη Μαρκόπουλου (2014-2016), και στην συνέχεια του Ντίνου Καλαμπάκου (2016-2018)».