Τις τελευταίες τους ώρες στο Καρπενήσι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, βιώνουν οι παίκτες του Προμηθέα Πατρών. Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα, θα ολοκληρώσουν αύριο (31/8) τις προπονήσεις τους στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, δίνοντας συνέχεια εκτός συνόρων.

Συγκεκριμένα, οι Αχαιοί θα ταξιδέψουν αύριο (31/8) για Γερμανία, όπου πρόκειται να δώσουν δύο ακόμη δυνατά «τεστ», μετά το πρώτο φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η Μπάμπεργκ και η Μπαϊρόιτ, θα είναι οι προσεχείς αντίπαλοι για τον Προμηθέα, με τους αγώνες αυτούς να δείχνουν το πόσο εντατική θέλουν να είναι η προετοιμασία στις τάξεις της ομάδας, σε συνδυασμό με τους στόχους που υπάρχουν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στην πρώτη της παρουσία στην Basket League.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας συνεχίζει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι με τους παίκτες του Νίκου Βετούλα να πραγματοποιούν διπλή προπόνηση. Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο το πρωί και θα αναχωρήσει για Αθήνα από όπου θα πετάξει για Γερμανία για τα δύο δυνατά φιλικά με Bamberg και Bayreuth».

Η ίδια η διοίκηση της Μπαϊρόιτ, παράλληλα, έχει ήδη ενημερώσει πως ο αγώνας με τον Προμηθέα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 1ης Σεπτεμβρίου (18:00, τοπική ώρα – 19:00, ώρα Ελλάδος).