Την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του, και μια από τις σπουδαιότερες στα μπασκετικά δρώμενα της χώρας μας (αναφορικά με τη φετινή σεζόν) είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Προμηθέας Πατρών φέρνοντας την Ελλάδα τον διεθνή Ισπανό γκαρντ, Βίκτορ Σάδα.

Οι συστάσεις είναι περιττές για τον 32χρονος γκαρντ, ο οποίος έχει τεθεί πολλάκις αντιμέτωπος των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησε τα πάντα, με αποκορύφωμα την Ευρωλίγκα του 2010, ενώ έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και τέσσερα super cup. Στην Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε την εξαετία (2008-14) αποτελώντας αναπόσπαστο μέλος της περιφερειακής γραμμής της, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια βρέθηκε στην Ανδόρα, έχοντας πέρυσι 4,3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ ανά παιχνίδι. Έχει επίσης ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Ευρωμπάσκετ με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Αναφορικά με την μεταγραφή του τον Προμηθέα, οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, με τις λεπτομέρειες να απομένουν για να πυροδοτήσουν μια τεράστια «βόμβα» για την ομάδα του Νίκου Βετούλα.