Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς έσταξε μέλι για τους παίκτες του μετά  την πρώτη νίκη της ομάδας στο Eurocup. Οι Πατρινοί έκαναν το «διπλό» (93-84) στην Προύσα απέναντι στην Bursaspor και έσπασαν το ρόδι στη διοργάνωση.

Ο κόουτς των Πατρινών τόνισε ότι η νίκη ήρθε μέσα από την ομαδική προσπάθεια και επισήμανε ότι αν οι παίκτες του συνεχίσουν να παίζουν έτσι τότε η ομάδα θα κάνει πολλές νίκες.

Αναλυτικά ο Μάκης Γιατράς είπε μετά το ματς:  

 «Είμαστε μια ομάδα που στηρίζεται στο σουτ. Απόψε, λοιπόν πήραμε καλά σουτ. Παίξαμε σαν ομάδα κι αυτό θα κρατήσουμε από τον αγώνα.

Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες όταν έχεις μια νέα ομάδα. Τέσσερις παίκτες ήλθαν αυτή την εβδομάδα. Αν συνεχίσουμε όμως, όπως σήμερα και τα παιδιά παίζουν όπως σήμερα , θα κάνουμε πολλές νίκες!

Ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Μια προσπάθεια που ήρθε μέσα από όλη την ομάδα. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Εχουμε πολλούς νέους παίκτες και θα χρειαστούμε κάποιον επιπλέον χρόνο να γίνουμε καλύτεροι. Οι νέοι παίκτες, πάντως, σίγουρα θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα.

Κυρίως, όμως εύχομαι να είναι όλοι υγιείς διότι κάθε μέρα, σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε ομάδες να μην κατεβαίνουν με όλο το ρόστερ τους λόγω του κορονοϊού. Πρώτα απ’ όλα λοιπόν πρέπει να είμαστε υγιείς».