Ο Προμηθέας ξαναρίχνεται αύριο (11/10, 19:30) στην μάχη του Eurocup. Οι Πατρινοί υποδέχονται στο «Δ. Τόφαλος» την Trento, που πάει σφαίρα στην διοργάνωση, δεν έχει χάσει ακόμα, έχει σκορ 5-0 και φιγουράρει στην κορυφή του Δ΄ Ομίλου.

O Μάκης Γιατράς μίλησε για το αυριανό ματς με την Trento στο Eurocup, αλλά δεν έμεινε εκεί. Ο προπονητής των Πατρινών (έχουν σκορ 2-3 στην διοργάνωση) έκανε αναφορά στα «χτυπήματα» που έχει δεχτεί ο Προμηθέας από τον Covid-19 και τους τραυματισμούς.

Αποκορύφωμα ήταν φυσικά το ματς της περασμένης αγωνιστικής (5ης) όπου ο Προμηθέας αναγκάστηκε να πάει με 6 άνδρες και 4 έφηβους στην Ισπανία για να παίξει με την Gran Canaria (το πάλεψε, αλλά φυσικά οι Ισπανοί τον λύγισαν ελέω των απουσιών του και τον κέρδισαν). Οι Πατρινοί είχαν σαρωθεί από τον ιό, αλλά η Euroleague… αποφάσισε και διέταξε να γίνει κανονικά το ματς και δεν δέχτηκε να ακούσει ούτε κουβέντα για αναβολή του ματς.

Αναλυτικά ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς είπε για την μάχη με την Trento και τα προβλήματα που είχε η ομάδα του:

«Αύριο αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει πέντε νίκες και παραμένει αήττητη στον όμιλό μας. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, λόγω της νόσου COVID-19 και των τραυματισμών. Ο κορονοϊός δημιούργησε πολύ ειδικές συνθήκες, κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε νέα δεδομένα. Οπότε, απλώς ελπίζουμε κι ευχόμαστε να είμαστε υγιείς».