Ο προπονητής του Προμηθέας, Μάκης Γιατράς, ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να δώσει το δυναμικό παρών στην αυριανή (12/1, 17:00) εντός έδρας μάχη με το Περιστέρι στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Ο Πατρινός κόουτς κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας να πάρει την  πρόκριση για τον μνεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Γιατράς τόνισε ότι η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική, καθώς στο πρόσφατο ματς με την Μπρέσια στο Eurocup, οι οπαδοί της ομάδας έκαναν καμίνι το “Δ. Τόφαλος” και βοήθησαν τον Προμηθέα να πάρει τη νίκη. Ο προπονητής του Προμηθέα επισήμανε επίσης ότι με τέτοιο κόσμο είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να κερδίσει τον Προμηθέα.

O προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Την Τετάρτη έχουμε μία -ακόμα- πρόκληση, αφού παίζουμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με το Περιστέρι στην Πάτρα. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει πάλι στο γήπεδο να μας βοηθήσει, γιατί όπως έχω ξαναπεί αν έχουμε όλο αυτό τον κόσμο κοντά μας και τέτοια υποστήριξη σαν το παιχνίδι με την Μπρέσια, είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να μας νικήσει στην έδρα μας».