Η Gran Canaria προσγείωσε ανώμαλα τον Προμηθέα μόλις έξι μέρες μετά την τρελή κι απίθανη πτήση των Πατρινών στο Σούπερ Καπ, όπου σήκωσαν την κούπα. Οι Ισπανοί άλωσαν την Πάτρα, καθώς κέρδισαν τον Προμηθέα με 86-75 στην πρεμιέρα του Eurocup και ανάγκασαν τους Αχαιούς να ξεκινήσουν με το… αριστερό τη διαδρομή τους στην διοργάνωση.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς έγινε ασπίδα για τους παίκτες του. Δεν λογάριασε την ήττα και έτσι τόνισε ότι είναι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι μπασκετμπολίστες της ομάδας του.

Ο προπονητής του Προμηθέα ξεκαθάρισε επίσης ότι η ομάδα έχασε ένα ματς, αλλά περνάει στην επόμενη μέρα και θέλει να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Αναλυτικά ο Μάκης Γιατράς είπε μετά την ήττα από την Gran Canaria: «Θα ήθελα να συγχαρώ την Γκραν Κανάρια για τη νίκη. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μας που έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο παρκέ. Χάσαμε το παιχνίδι, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για καλύτερα αποτελέσματα».