Ο Προμηθέας συνεχίζει την προετοιμασία του στο Πήλιο με τον προπονητή της ομάδας, Μάκη Γιατρά, να θέλει να βάλει τις βάσεις για μία εξαιρετική δεύτερη σεζόν για τους Πατρινούς.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας, συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Προμηθέα παραχώρησε ο Νίκος Γκίκας με τον έμπειρο γκαρντ να μιλά τόσο για να τα νέα χαρακτηριστικά των συμπαικτών του όσο και για τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας δείχνουν ότι θα είμαστε μια ομάδα που θα στηριχτεί πολύ στην αθλητικότητα των παιχτών της και στο ταλέντο που υπάρχει μέσα σε αυτήν. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά όλοι οι παίχτες, πράγμα που δεν ήταν δύσκολο, καθώς όλοι είναι εξαιρετικά παιδιά και χαρακτήρες».

Για τους στόχους του ίδιου και της ομάδας, τόνισε: «Οι στόχοι μου περικλείονται στους στόχους της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από το να ανήκουμε σ’ ένα σύνολο που θα παλεύει όλα τα ματς, θα βγάζει υγεία και θα πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται.

Τέλος, ο Γκίκας μίλησε για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που αντιμετώπισε πέρσι: «Ο πιο δύσκολος παίχτης, προσωπικά, θεωρώ ότι ήταν ο Μάικ Τζέιμς».