Οι δρόμοι του Κίκι Κλαρκ με τον Προμηθέα Πατρών χωρίζουν και τυπικά (άλλωστε αντικαθίστατι από τον Μπλασίνγκεϊμ), αφού με ανακοίνωσή της η διοίκηση του αχαϊκού συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη ο παίκτης στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν αυτός που οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση, με τον Αμερικανό γκαρντ να επιστρέφει στην χώρα του για να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Κίκι Κλαρκ.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας άψογος επαγγελματίας και ένα υπόδειγμα ανθρώπου και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας στη μέχρι τώρα πορεία της στην stoiximan.gr Basket League.

Έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, o Κίκι επέστρεψε στην Αμερική, για να υποβληθεί σε χειρουργείο από τον γιατρό που τον παρακολουθεί, αλλά και για να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Θα τον θεωρούμε για πάντα μέλος της «οικογένειάς» μας, η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντοτε ανοικτή για αυτόν και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».