Το «Δημήτρης Τόφαλος» θα είναι η έδρα του Προμηθέα Πατρών για την νέα σεζόν, που θα βρει την ομάδα στην Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το γήπεδο μάλιστα, θα εγκαινιαστεί σύντομα από τους παίκτες του Νίκου Βετούλα, καθώς σε μόλις τρεις ημέρες θα υποδεχθεί τον αγώνα τους με αντίπαλο το Λαύριο (9/9).

Το «Τόφαλος» είναι ήδη έτοιμο και εντυπωσιάζει στη θέασή του. Οι άνθρωποι του Προμηθέα, φρόντισαν ο χώρος να «μεταμορφωθεί» πλήρως, με όσους εργάστηκαν να «ζωγραφίζουν» το παρκέ και να το καθιστούν ίσως ένα από τα πιο όμορφα στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, με τα σχέδια τους αναπαριστώνται πέντε χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Πάτρας. Τα αξιοθέατα αυτά, είναι η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ο Φάρος, το Κάστρο, ο ναός του Αγίου Ανδρέα και το Αρχαίο Ωδείο.

«Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου συμβολίζει για εμάς την ένωση. Ενωση πολιτισμών, ομάδων, περιοχών, κλπ. Ο Φάρος συμβολίζει την ιστορία, το Κάστρο τη μαχητικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα, ο ιερός ναός του Αγίου Ανδρέα την πίστη και το συναίσθημα και, τέλος, το Αρχαίο Ωδείο τον πολιτισμό την παιδεία. Θεωρώ ότι αυτό που δημιουργήθηκε είναι κάτι μοναδικό και με πολλούς συμβολισμούς. Ευελπιστώ ότι θα αρέσει στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας», δήλωσε στο Pelop.gr ο πρόεδρος των Αχαιών, Βαγγέλης Λιόλιος, για τον οποίο φαίνεται, ότι η σπουδαιότητα του οράματος για τον Προμηθέα είναι ανεξάντλητη.