Μία όμορφη εκδήλωση, τιμώντας το παρελθόν και ατενίζοντας με φιλοδοξίες το μέλλον, πραγματοποίησε ο Προμηθέας Πατρών. Οι Αχαιοί, παρουσίασαν την καινούργια τους φανέλα και λίγο πριν την έναρξη της παρθενικής τους σεζόν στην Basket League, δε λησμόνησαν όσους τους στήριξαν για να φτάσουν μέχρι τα μεγάλα «σαλόνια» της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Σημαντικοί παράγοντες και παίκτες-ορόσημα, όπως ο Θάνος Μενούνος και ο Γιάννης Χαμηλός, πήραν τη δική τους φανέλα, ενώ ιδιαίτερη τιμητική διάκριση γνώρισαν από τον Κώστα Πετρόπουλο, όσοι προπονητές είχαν οδηγήσει τον Προμηθέα από τα γήπεδα της Γ’ ΕΣΚΑΗ μέχρι αυτά των εθνικών κατηγοριών, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την αρχή της ακμής του συλλόγου. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος βέβαια, βρισκόταν στον νέο Προμηθέα του Νίκου Βετούλα, ο οποίος μοιάζει να εισέρχεται στην νέα του πρόκληση με σημαντικές επιδιώξεις. 

Η καινούργια ομάδα καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που βρέθηκε στην εκδήλωση, παίρνοντας ακόμη μία «ώθηση» για την αποστολή της. Μπορείτε παρακάτω, να δείτε σε εικόνες την χθεσινή (23/9) εκδήλωση του Προμηθέα, όπως την αναπαριστά ο ίδιος ο σύλλογος.