Δηλώσεις έκανε ο Αμερικανός γκαρντ του Προμηθέα Πατρών, Κίκι Κλαρκ ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς με το Λαύριο όπου έβαλε ένα μεγάλο σουτ που χάρισε ουσιαστικά την νίκη στην ομάδα του. Επίσης μίλησε και για την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τι είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»:

Για το τι σκέφτηκε την ώρα του σουτ: «Τι σκέφτηκα εκείνη την ώρα; Ότι πρέπει να ευστοχήσω. Ότι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο με έφεραν στον Προμηθέα. Απλά μόλις πήρα τη μπάλα στα χέρια μου από τον Γκίκα, σιγουρεύτηκα, μέσα στον ελάχιστο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου, ότι πάταγα καλά στο παρκέ και στην συνέχεια έσπρωξα τον εαυτό μου να πιστέψει στο καλάθι. Η μπάλα μπήκε στο πλεκτό και αυτό το τρίποντο μας έδωσε την ψυχολογία που θέλαμε για να εδραιώσουμε τη νίκη μας».

Για το πως είδε το ματς:  «Το πρώτο κλειδί ήταν η εμφάνισή μας στο ξεκίνημα του αγώνα. Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά και αυτό μας έδωσε μεγάλη ώθηση στο α΄ ημίχρονο, όταν πήραμε μια σημαντική διαφορά υπέρ μας. Αν και δεν παίξαμε καλά στο γ΄ 10λεπτο, εντούτοις διατηρήσαμε το ομαδικό μας πνεύμα, το οποίο μας έδωσε στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα».

Για την σημασία της νίκης με το Λαύριο: «Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και στα επόμενα παιχνίδια μας. Μετά τις νίκες επί του Απόλλωνα και του Λαυρίου το μομέντουμ είναι με το μέρος μας. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Οι τελευταίες εμφανίσεις μας και τα θετικά αποτελέσματα που φέρνουμε δείχνουν ότι είμαστε καλή ομάδα και ικανοί για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό φέτος στη Λίγκα, παρά το γεγονός ότι είμαστε νεοφώτιστη ομάδα».