Λίγες μόλις ημέρες μετά τα πολλαπλά κρούσματα στον κορονοϊό έπειτα από την επιστροφή του από το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ηράκλειο, ο Προμηθέας Πατρών ήρθε αντιμέτωπος με ακόμα ένα το μεσημέρι της Τετάρτης (2/3), όπως ανακοίνωσε η γενική αρχή του ΕΣΑΚΕ με επίσημη ανάρτησή της.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως οι Αχαιοί δεν έχουν αγωνιστική δράση το επερχόμενο Σαββατοκύριακο (5-6/3) στη Basket League καθότι εκτίουν το ρεπό τους, με το επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι τους να αναμένεται να λάβει χώρα στις 8 και στις 10 Μαρτίου κόντρα στις Ulm και Cedevita Olimpija, αντίστοιχα, για τη φάση των ομίλων του φετινού EuroCup.

Mάλιστα, από τις 8 του μήνα μέχρι και τις 19 -11 ημέρες χρονικό περιθώριο δηλαδή- η αρμάδα του coach Ζούρου καλείται να δώσει 5 ματς, με το τελευταίο χρονικά να είναι το παραδοσιακό ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο «Δ. Τόφαλος».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στoν Προμηθέα διαγνώστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή.

Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».