Ο προπονητής της Βενέτσια, Ουόλτερ Ντε Ραφαέλε, μίλησε με καλά λόγια για τον Προμηθέα ενόψει της αυριανής (21/1, 19:15) μάχης των δυο ομάδων στην Πάτρα στην 3η Αγωνιστική του EuroCup.

Ο Ιταλός κόουτς των Ιταλών του Μάικ Μπράμος, χαρακτήρισε τον Προμηθέα καλή και έμπειρη ομάδα και στάθηκε στην πείρα των Μάντζαρη, Μαυροκεφαλίδη, Μπαμπ και Λίποβι.

Αναλυτικά ο 52χρονος τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας ανέφερε:

«Ο Προμηθέας είναι μια πραγματικά καλή ομάδα με εμπειρία, κυρίως λόγω των Μάντζαρη, Μαυροκεφαλίδη, Μπαμπ και Λίποβι. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά, ειδικά στην έδρα της. Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του.

Επίσης, παίζουν καλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα είναι σημαντικό να καταλάβουμε το τέμπο και να περιορίσουμε τα λάθη, να μην κάνουμε όσα κάναμε με την Όλντενμπουργκ. Ίσως αυτό μας αφήσει να διαβάσουμε καλύτερα το παιχνίδι και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας».

Ο παίκτης των Ιταλών, Αριέλ Φιλόι τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές όλες οι ομάδες έχουν από μια νίκη. Τώρα ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει και μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για να προχωρήσεις μπροστά. Πάμε στην Πάτρα συγκεντρωμένοι σε όλα όσα πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Σεβόμαστε πολύ τον Προμηθέα. Θα είναι μια αθλητική μάχη. Όπως σε όλα τα ματς του EuroCup έτσι και τώρα είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ και να παίξουμε… συμπαγή άμυνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΑΚΗΣ ΓΙΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ