Ο Μάκης Γιατράς έχει ακούσει πολλά φέτος για την όχι και τόσο καλή πορεία του Προμηθέα. Οι επικριτές του, τον χτυπάνε με κάθε τρόπο. Αγνοούν, βέβαια, ότι η ομάδα πήρε με το «καλημέρα» της σεζόν, τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, το SuperCup. Αγνοούν ότι ο κορονοϊός έκανε θραύση στη συνέχεια στην ομάδα.Ο κόουτς του Προμηθέα θυμήθηκε σήμερα μετά την ήττα (69-105) από την Cedevita Olimpija τα όσα του έχουν σύρει και ξέσπασε για τα καλά.

Ο Μάκης Γιατράς είπε:  «Αυτή τη στιγμή, εγώ έχω πέσει κάτω και προσπαθούν να με πατήσουν. Θέλω να πω, ότι όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω εγώ. Υπάρχουν πράγματα που ξέρουμε και άλλα που δεν ξέρουμε. Αυτά που γίνονται φέτος στην ομάδα μας είναι μαγικά, αλλά θέλω να θυμάστε ότι ο χαρακτήρας του Προμηθέα είναι ίδιος με το δικό μου».

Για το παιχνίδι με την Cedevita Olimpija και την απόφασή του να ρίξει σήμερα στο ματς τα «πιτσιρίκια» της ομάδας είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Cedevita Olimpija και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην επόμενη φάση. Όσο για εμάς, συνέβησαν πολλά και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ αυτό το διάστημα. Διαλέξαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά, που είτε είχαν κουραστεί, είτε είχαν τραυματισμούς. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα τα παιδιά του Προμηθέα, ηλικίας 15-18 ετών, να παίζουν για πολύ χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι ορισμένα από αυτά τα παιδιά θα πρωταγωνιστήσουν, αν έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους».