Ο Προμηθέας είχε ένα άσχημο μαντάτο στην προπόνηση της Παρασκευής (4/3), αφού ο Νίκος Γκίκας έσπασε το χέρι του.

Έτσι θα μείνει για περίπου ένα μήνα μακριά από τη δράση και σε κρίσιμη αγωνιστική καμπή σε Ελλάδα και Ευρώπη, με την ομάδα της Πάτρας να παίζει με Ulm εντός και Cedevita/Olimpija εκτός την Τρίτη (8/3) και Πέμπτη (10/3) αντίστοιχα, ουσιαστικά τα «ρέστα» για πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Eurocup.

Επομένως ο Abdul Gaddy θα παραμείνει στο ρόστερ, μιας και η θέση του ήταν επισφαλής και μάλιστα βρισκόταν προ των πυλών της εξόδου, αφού δεν έχει ικανοποιήσει με την μέχρι τώρα παρουσία του και ο Ηλίας Ζούρος έψαχνε κάτι καλύτερο ως διάδοχη λύση.

Ωστόσο ο τραυματισμός του Γκίκα, δίνει μία ακόμα ευκαιρία στον Αμερικάνο γκαρντ, αν και αυτό δε σημαίνει ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν κοιτάζει την αγορά, έτσι ώστε να βρεθεί κάτι αξιόλογο, που θα μπορεί βέβαια να βοηθήσει άμεσα στο αγωνιστικό σκέλος.

Μάλιστα φημολογείται ότι υπήρξε ενδιαφέρον από την Cluj για τον Gaddy, αλλά το απρόοπτο με τον Έλληνα διεθνή πλέι μέικερ άλλαξε τα δεδομένα στο μυαλό του Ζούρου και η παραμονή Gaddy κρίνεται αναγκαία (μέχρι νεοτέρας τουλάχιστον).