Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει ο Προμηθέας Πατρών για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο παίκτης των Πατρινών, Νίκος Πέττας έκανε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση μέσω του προσωπικού του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

Γεια χαρά σε όλους!

Κόντρα στα Τρίκαλα πραγματοποιήσαμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα. Ειδικά η εικόνα που παρουσιάσαμε στο α΄ ημίχρονο ήταν η καλύτερή μας, μέχρι στιγμής, φέτος στην κατηγορία. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η μεγάλη μας δύναμη είναι η άμυνα. Όσο είμαστε καλά εκεί, θα κερδίζουμε και τους αγώνες.

Πιστεύω ότι πρέπει να πάμε να παίξουμε και κόντρα στο Ρέθυμνο με τις ίδιες αρχές. Ο αντίπαλός μας είναι μια εξαιρετική ομάδα και πολύ δυνατή, μάλιστα, μέσα στην έδρα της. Αποτελείται από ένα κράμα από καλούς ξένους και από έμπειρους Έλληνες παίκτες. Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά θα κάνουμε αυτό που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως του ονόματος του αντιπάλου: Θα πάμε για τη νίκη.

Θα προσπαθήσουμε, επίσης, εκ των έσω να αναπληρώσουμε και την απώλεια του Καβέλ Τζόνσον, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα εξαιτίας σοβαρού προσωπικού προβλήματος. Όσα παιδιά παίξουμε το Σάββατο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καλύψουμε το κενό του.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κόσμο του Προμηθέα, ο οποίος είναι συγκινητικός. Με την παρουσία του στο γήπεδο μας έχει στηρίξει να φτάσουμε στις νίκες που έχουμε κατακτήσει μέχρι τώρα. Τον θέλουμε στο πλευρό μας και στην συνέχεια της σεζόν και υποσχόμαστε να παίξουμε ακόμη καλύτερο μπάσκετ και να του δώσουμε κι άλλες χαρές.