Διπλό μεταγραφικό χτύπημα επιφύλασσε η σημερινή ημέρα για τον κόσμο του Προμηθέα Πατρών ο οποίος συμφώνησε με δύο παίκτες για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Ρασάντ Άντερσον θα πρέπει να θεωρούνται παίκτες της ομάδας του Νίκου Βετούλα, αφού το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Έλληνας γκαρντ πέρασε μία πενταετία στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε δύο Πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Ευρωλίγκες, χωρίς να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ της οποίας φόρεσε την φανέλα της σε 30 αγώνες. 

Ο Ρασάντ Άντερσον επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια όπου είχε αγωνιστεί στο Αιγάλεω. Ο Άντερσον είναι 32 ετών, έχει ύψος 1,96 και θα αγωνίζεται στην θέση «2» και θα αντικαταστήσει τον Ιλάι Κάρτερ ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν. Ο νέος ξένος του Προμηθέα Πατρών την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα Ουγγαρίας με την MAFK Βουδαπέστης με την οποία είχε 24,2 πόντους κατά μέσο όρο. 

Πλέον ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στην ομάδα του Νίκου Βετούλα στις θέσεις της περιφέρειας με τον Κατσίβελη να παίζει στην θέση του playmaker και τον Άντερσον να αναλαμβάνει τη θέση του shooting guard.