Ο Προμηθέας Πατρών ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο του φιλικό για την προετοιμασία που πραγματοποιεί στο Καρπενήσι, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Νίκος Βετούλας, είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του να βρίσκονται σε συνθήκες αγώνα, εξάγοντας μερικά αρχικά συμπεράσματα για το αγωνιστικό κομμάτι, με το καλό νέο να έρχεται για τον ίδιο, από παίκτη που δεν αγωνιζόταν.

Ο λόγος γίνεται για τον Μοχάμεντ Φαγιέ, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να ακολουθήσει τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας των Αχαιών, εξαιτίας επιπλοκής που είχε δημιουργηθεί με τη βίζα του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έρθει στην χώρα μας. Το πρόβλημα για τον Σενεγαλέζο φόργουορντ λύθηκε και τελικά έφτασε στην χώρα μας, ώστε να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο σύνολο, με τον κόουτς Βετούλα να υπολογίζει ιδιαίτερα στις υπηρεσίες του.

Λίγες ώρες αφού προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μάλιστα, αναχώρησε αμέσως με προορισμό το Καρπενήσι. Κάπως έτσι, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την νέα του ομάδα, στο πρώτο της φιλικό με αντίπαλο τους «πράσινους». Ο Νίκος Βετούλας, πια, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ετοιμάζοντας τον Προμηθέα για την νέα του περιπέτεια στην Basket League. 

fagie-promitheas-pao-katheti