Ο Μάκης Γιατράς σε συνεργασία με την διοίκηση του Προμηθέα σχεδιάζει το πλάνο της ομάδας της νέας χρονιάς που θα περιλαμβάνει εκτός από την Basket League και την συμμετοχή της ομάδας για πρώτη φορά στην Ευρώπη, στο Champions League! Επίσημα ο σύλλογος έχει κάνει ως τώρα μόνο δυο κινήσεις. Οι Πατρινοί έχουν προχωρήσει στην απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη, ενώ παρελθόν για την ομάδα αποτελεί ο Σταύρος Τουτζιαράκης, μετά από την επίσημη ανακοίνωση της Κύμης που ανέφερε ότι ο 31χρονος έκλεισε στην ομάδα καθώς ήταν ελεύθερος από τον Προμηθέα.

Στην έξοδο ο Φαγιέ

Χωρίς να έχει γίνει επισήμως γνωστό, φαίνεται πως ο Φαγιέ θα αποτελέσει παρελθόν για τον Προμηθέα με τον πρώην «μελανόλευκο» Τόνι Μέιερ να φαντάζει ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του και να βρίσκει μια ανάσα από την ομάδα της Πάτρας.

Οι Γκίκας, Σαλούστρος, Λίποβι, Έλις, Χολ και Γερομιχαλός θα μείνουν στον Προμηθέα και αναμένεται να αποτελέσουν τον φετινό κορμό που θα μπει στη νέα σεζόν έχοντας την… φόρα από την επιτυχημένη φετινή χρονιά της ομάδας. Οι Δημάκος και Σκούφης αναμένεται να αποχαιρετήσουν την ομάδα και να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Οι περιπτώσεις των Πράδερ και Μιλόσεβιτς είναι ιδιάζουσες, με το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίζει το αν θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά. Όσο για τα ονόματα με τα οποία φαίνεται να βρίσκεται σε διερευνητικές επαφές η ομάδα είναι αυτά των Μποχωρίδη και Αθηναίου καθώς και του πατρινού φόργουορντ Φώτη Λαμπρόπουλου!