Έτοιμος να ενεργοποιήσει τη βόμβα Isaiah Miles είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr o Προμηθέας Πατρών!

Ο 27χρονος Αμερικανός με έντονη θητεία σε Summer League και G League εδώ και αρκετά χρόνια αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με την ομάδα του Στέφανου Δέδα στο Ισραήλ, την Hapoel Holon, υλοποιώντας μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις στο BCL όπου μέτρησε 15 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και από 1 κλέψιμο και τάπα, σε μια πληθωρική στατιστική υπηρεσία.

Γενικότερα, φημίζεται για τη θέλησή του στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση, αλλά και για το γεγονός πως δεν έχει χτυπητές αδυναμίες στο παιχνίδι, με τον απόφοιτο του Saint Joseph’s (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ) να είναι ταυτόχρονα εξαιρετικός από μακρινή απόσταση (55% πέρυσι).

Συνολικά, αγωνίζεται στην Ευρώπη από το 2016 έχοντας περάσει από 4 ομάδες και 3 χώρες (Γαλλία δις, Τουρκία, Ισραήλ) με την αχαϊκή αρμάδα να ευελπιστεί πως η Ελλάδα θα γίνει η 4η!

Αν φυσικά υλοποιηθεί η μεταγραφή, αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη προσθήκη wing για τον Προμηθέα μετά τους Νίκο Ρογκαβόπουλο και Loic Schwartz, με τον Luis Casimiro να γεμίζει τις θέσεις 2-3-3.5 με σουτ, αθλητικότητα και πλήθος εξέλιξης εν όψει μιας γεμάτης σεζόν σε Ελλάδα και EuroCup.