Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ήρθε από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι και ο Προμηθέας πόνταρε πολλά στην αξία του 21χρονου forward.

Όχι αδίκως, αφού ο Έλληνας διεθνής παίκτης αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, που επιδιώκει το step up και η πατρινή ομάδα ήταν ο κατάλληλος τόπος, για να αναβαθμίσει το ρόλο του, να πάρει χρόνο συμμετοχής (όπως επεδίωκε και στην ΑΕΚ) και να αφήσει το στίγμα του με καλές εμφανίσεις και σταθερή αγωνιστική απόδοση.

Εν τέλει δεν τα κατάφερε και το «στοίχημα» του Προμηθέα μάλλον χάνεται. Ο Ηλίας Ζούρος δεν τον εμπιστευόταν και τον παραγκώνισε, αλλά το ίδιο ισχύει και επί εποχής Μάκη Γιατρά, αφού από όταν επέστρεψε στον πάγκο, ο Γιατράς δεν άλλαξε γνώμη για την περίπτωση Ρογκαβόπουλου, καθώς δεν τον υπολογίζει στα αγωνιστικά πλάνα.

Ο Μάκης Γιατράς θα μείνει στον πάγκο και τη νέα χρονιά, αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό, οπότε ο Ρογκαβόπουλος οφείλει να κοιτάξει αλλού το μπασκετικό μέλλον του.

Ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο και τη νέα χρονιά και δεν είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει ως ελεύθερος. Υπάρχουν σκέψεις στους πατρινούς, ούτως ώστε να δοθεί δανεικός την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, σε ομάδα της αρεσκείας του και το εν λόγω σενάριο ευσταθεί κατά πολύ, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο «Ρόγκα» αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Προμηθέα και πέτυχε 104 πόντους, ήτοι 6.5 ανά αγώνα.