Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αποτελεί την 3η φετινή μεταγραφική κίνηση του Προμηθέα και παράλληλα θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο της ομάδας του Luis Casimiro.

Πέρυσι στην ΑΕΚ δεν πήρε τις ευκαιρίες που ζητούσε και αυτό δεδομένα θα το πράξει στην ομάδα της Πάτρας, αφού θα έχει ρόλο και αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Το συμβόλαιο που υπογράφηκε ανάμεσα στον Έλληνα αθλητή και την διοίκησης της ομάδας έχει ισχύ για 3 έτη και ο «Ρόγκα» έχει μία μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει, στεκούμενος σε καλό επίπεδο σε Ελλάδα και Eurocup, καθότι θα πάρει πολλές ευκαιρίες στη νέα ομάδα του και στο χέρι του είναι να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν αποκτηθεί οι Gaddy και Ray, ενώ έχει ανανεώσει ο Jerai Grant. Επιπλέον ο Luis Casimiro επιδιώκει την ύπαρξη δύο έμπειρων και ικανών παικτών στην θέση “4”, αφού θέλει να συγκροτήσει δυνατή front line.

Έτσι μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Δημήτρη Αγραβάνη, ο Λίνος Χρυσικόπουλος έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο και η διοίκησης της ομάδας συνεχίζει τις επαφές με τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ, με σκοπό να κάνει το “μπαμ”, φέρνοντας τον στην Πάτρα.