Αναλυτικά η ανακοίνωση της πατρινής ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Άγγελο Τσάμη.  

Ο Άγγελος υπήρξε παίκτης-σύμβολο για την ομάδα μας και συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει ο Προμηθέας. Τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου, υπήρξε πρότυπο αθλητή και ανθρώπου.

Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα, θα τον θεωρούμε πάντοτε μέλος της οικογένειάς μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο έμπειρος παίκτης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Άλλο ένα όμορφο επαγγελματικό ταξίδι έκλεισε το κύκλο του με σκοπό να ανοίξει ένα καινούριο!!!

Όταν πήρα την απόφαση το καλοκαίρι του 2015 να επιστρέψω στο Πατραϊκό κοινό για χρέος του Προμηθέα ήμουν σίγουρος για την επιτυχία που θα διαγράφαμε όπως και έγινε!!!

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος και γεμάτος από την επιλογή μου μιας και αυτή μου η απόφαση βοήθησε τον σύλλογο του Προμηθέα στην άνοδο το 2016!!!

Διπλά ευτυχισμένος διότι στο δεύτερο μου πέρασμα από Πατραϊκό σύλλογο καταγράφτηκε ένα μικρό προσωπικό ρεκόρ,αυτό του Αχαιου αθλητή που έχει ανέβει με 2 διαφορετικές ομάδες στα σαλόνια της Α1.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Προμηθέα για την ευκαιρία που μου έδωσαν να δουλέψω για αυτούς, είμαι σίγουρος ότι έχουν αγνή αγάπη για αυτό που κάνουν και θα πετύχουν τους στόχους τους.

Όσο για εμένα νιώθω πιο καλά από ποτέ και έτοιμος για το νέο μου μπασκετικό ταξίδι!!!

Ευχαριστώ Προμήθείς..