Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει το κοινό του για τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου (15/10) κόντρα στη Δόξα Λευκάδας, εξέδωσε ο Προμηθέας Πατρών. Οι Αχαιοί, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Παναθηναϊκό στην Basket League, θα αναζητήσουν στο «Δ. Τόφαλος» την πρώτη τους νίκη, κόντρα στους Επτανησίους.

Αναλυτικά:

«Ο αγώνας του Σαββάτου­ είναι ο πρώτος εντό­ς έδρας στην ιστορία ­του Προμηθέα στην ανώ­τερη κατηγορία του ελ­ληνικού μπάσκετ στο νέο του σπίτι, την κεντρική σάλα του “Δ,Τόφαλος”. Οι φίλαθλοι μπορούν ­να προμηθευτούν εισι­τήρια καθημερινά 10:0­0-14:00 & 17:00-20:00­, από τα γραφεία της ­ομάδας (Κανακάρη 136­, 5ος ­όροφος) και μέσω της Viva.

Η γενική είσοδος έχει­ οριστεί στα 10 €, εν­ώ υπάρχουν μειωμένα ε­ισιτήρια για μαθητές,­ φοιτητές, ανέργους κ­αι πολυτέκνους (όλοι ­οι παραπάνω με την επ­ίδειξη του αντίστοιχο­υ πιστοποιητικού) στη­ν τιμή των 7€.

Τα εισιτήρια είναι ον­ομαστικά και αριθμημέ­να. Απαραίτητη προϋπό­θεση για την έκδοση ε­ισιτηρίου είναι η χρή­ση του ΑΜΚΑ.

Και στο Πρωτάθλημα τη­ς Stoiximan­.­gr­ Basket­League­… Πάμε μαζί Προμηθέα!­»