Ο Προμηθέας συνέχισε την ανοδική του πορεία και δίνοντας ρεσιτάλ δημιουργίας, πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Πανιωνίου και επιχειρεί πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της Stoiximan.gr Basket League, με τον Νίκο Γκίκα να κάνει θραύση.

Ό,τι και να πούμε για την πρόοδο του συγκεκριμένου παίκτη θα είναι λίγο. Τον είχαμε πρωτογνωρίσει με τη φανέλα του Φιλαθλητικού, όπου μαζί με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Χρήστο Σαλούστρο ήταν τα βασικά σημεία αναφοράς στις διαρκείας ανόδους. Στη συνέχεια επιχείρησε να καθιερωθεί στον Άρη, χωρίς να τα καταφέρει, έπαιξε για λίγο στο εξωτερικό και ακολούθως βρέθηκε στη Νέα Κηφισιά. 

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βαγγέλης Λιόλιος αποφάσισε να επενδύσει πάνω του και όχι απλά δικαιώνεται, αλλά ήδη έχει κάνει και με το παραπάνω τη λεγόμενη “απόσβεση”. Ο 27χρονος πλέι μέικερ έκανε εντυπωσιακά πράγματα στην Πλατεία, τελειώνοντας τον αγώνα με 17 πόντους και 8 ασίστ. Πέραν των πόντων του, ήταν εκπληκτικός και δημιουργικά, κάνοντας πραγματικά… ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του. 

Τα καλύτερα έρχονται για τον Γκίκα, ο οποίος έχει ωριμάσει απίστευτα και… τρυπάει διαρκώς το ταβάνι που κάποιοι νόμιζαν ότι είχε…