Ο Προμηθέας δεν κατάφερε να κάνει repeat στο Super Cup και ηττήθηκε στον τελικό από τον Παναθηναϊκό, χάνοντας παράλληλα τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2021-22. Σύμφωνα με τον Luis Casimiro ένα ήταν το “κλειδί” για την επικράτηση των “πράσινων”: τα ριμπάουντ.

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε αρκετά καλά. Βρήκαμε την ηρεμία μας μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι για την 1η περίοδο, αλλά όχι και για τη συνέχεια. Θα έπρεπε να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, εκεί ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα. Αν είχαμε μαζέψει περισσότερα ριμπάουντ, θα είχαμε πιθανότητες να νικήσουμε», τόνισε ο Ισπανός προπονητής του Προμηθέα στη συνέντευξη Τύπου.

MILES: «ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Ο Isaiah Miles ήταν ο κορυφαίος του Προμηθέα στον τελικό του Super Cup. Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε 18 πόντους, αλλά δεν κατόρθωσε να οδηγήσει την πατρινή ομάδα στη νίκη. Μετά το ματς, πάντως, δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του…

«Νομίζω πως κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ως ομάδα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα σημαντικό τεστ ενόψει της regular season. Φυσικά και μας πονάει η ήττα στην έδρα μας, αλλά κρατάμε τα θετικά. Παίρνουμε δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσουμε», δήλωσε ο Miles, που πρόσθεσε:

«Όταν συναντήσουμε ξανά τον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Στο τέλος το ματς ήταν κοντά. Δεν βγάλαμε κάποιες άμυνες και χάσαμε ορισμένα ριμπάουντ, αλλά μέρα με την μέρα θα είμαστε καλύτεροι».