Προ ολίγου, η γαλλική Cholet ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ian Miller, μέχρι πρότινος Shooting Guard του Προμηθέα Πατρών, μέχρι και το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν σε εθνικό πρωτάθλημα και Basketball Champions League.

Ο 29χρονος Αμερικάνος περιφερειακός (1.91 μέτρα/ 90 κιλά) επιστρέφει κάπως έτσι στη γαλλική λίγκα μετά από ένα χρόνο στην Ελλάδα και την Πάτρα, αφού για δύο συνεχόμενες χρονιές αγωνίστηκε με τη φανέλα των Gravelines- Dunkerque και Roanne στην LNB Pro A, μετρώντας περίπου 14 πόντους, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Φέτος, σε 22 συνολικά εμφανίσεις με τον Προμηθέα αρίθμησε 16 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο στην Ευρώπη και το EuroCup, αλλά και 12 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο στην ελληνική Basket League.

Παρότι ήταν ένας από τους σημαντικότατους παράγοντες της αρχής της σεζόν για την ομάδα του Μάκη Γιατρά, η έλευση των Grant, Αθηναίου, Αγραβάνη και Evans στη θέση των guards μείωσε το playing time του, καθώς και το ρόλο του στον οργανισμό.

 

Δείτε την ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας: