Ο Ian Miller πήρε το όπλο του στην Προύσα, έβαλε 27 πόντους και οδήγησε τον Προμηθέα στην πρώτη του νίκη στο Eurocup με το «διπλό» επί της Bursaspor (93-84) στο Tofas Spor Salonu.

Ο ηγέτης του Προμηθέα όμως, δεν θέλησε να ευλογήσει τα γένια του για την εξαιρετική του εμφάνιση και τόνισε απλά ότι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.

Από την άλλη ο παίκτης των Πατρινών τόνισε ότι οι συμπαίκτες του και ο προπονητής του, Μάκης Γιατράς τον πιστεύουν και τον εμπιστεύονται και υποσχέθηκε πολλές τέτοιες επιτυχίες σαν την αποψινή.

Αναλυτικά ο Ian Miller ανέφερε μετά το ματς:

Για τον αγώνα τόνισε: «Ημασταν ένα, μαζί από την αρχή ως το το υέλος. Τα πρώτα 6 λεπτά ήταν πάντως, δύσκολα για μας. Έπρεπε να ψάξουμε την ανάκαμψη μέσα από την άμυνα και όταν έγινε αυτό ήρθε και η σειρά της επίθεσής μας. Πιστέψαμε ο ένας στον άλλο, μείναμε ενωμένοι ο ένας με τον άλλο, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και έτσι πήραμε τη νίκη».

Για την δική του απόδοση ανέφερε: «Έκανα απλά αυτό που έπρεπε να κάνω. Οι παίκτες μου πίστεψαν σε μένα, ο προπονητής μας έχει 100% εμπιστοσύνη σε μένα και έτσι πιστεύω ότι θα συνεχίσω να έχω επιτυχίες».

Στην αντίπερα οχθη, ο προπονητής της Bursaspor, Tutku Acik επισήμανε: «Έχουμε πολλά… πάνω και κάτω από την αρχή της σεζόν. Αυτό είναι λογικό επειδή είμαστε νέα ομάδα. Πρέπει να το διορθώσουμε, όμως. Ήμασταν μπροστά με 11-12 πόντους, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον έλεγχο του αγώνα. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη».