Άλλος στην θέση του μπορεί να ήθελε να… αυτοαποθεωθεί. Και δεν θα ‘χε άδικο αν είχε κάνει ότι και ο Ian Miller. Ο Αμερικανός παίκτης του Προμηθέα πήρε την ομάδα στην πλάτη του στο τέλος «καθάρισε» το Περιστέρι στον τελικό του Super Cup και οδήγησε τους Πατρινούς στην στέψη.

Ο Miller είχε απολογισμό 17 πόντους με 4/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6/7 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα. Έκανε μεγάλο ματς και όπως είπαμε καθάρισε την μπουγάδα στα κρίσιμα τελευταία λεπτά.

Ο Αμερικανός όμως, μετά το ματς δεν θέλησε να ευλογήσει τα γένια του. Απέδωσε τα εύσημα σε όλους και τόνισε ότι όλοι έπαιξαν ρόλο στον θρίαμβο.

Αναλυτικά ο Ian Miller είπε:  «Αρχίζοντας από χθες, ήταν δύσκολα. Παλέψαμε, αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντέξουμε τα δύσκολα. Απόψε, προερχόμενοι από μια μεγάλη “μάχη”, όλοι ενωθήκαμε και σπρώχναμε ο ένας τον άλλον. Ήταν σημαντικό. Έδειξε το χαρακτήρα της ομάδας, το χαρακτήρα των προπονητών και για το τι είμαστε εδώ. Εγώ κάνω απλά την δουλειά μου. Αυτό που θέλουν οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου. Με πίστεψαν σε αυτά τα σουτ και αυτό το κάνει ακόμα πιο εύκολο, για να κάνω τη δουλειά μου. Δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι οι συμπαίκτες μου».

Για το ότι την πόρτα της ομάδας είχε χτυπήσει ο κορονοϊός (είχε βρεθεί παίκτης θετικός στον ιό) κι αν αυτό επηρέασε τους Πατρινούς ο Αμερικανός ανέφερε: «Είχαμε μόνο έναν θετικό παίκτη. Διασκεδάζουμε. Είμαστε σε θέση να ξυπνάμε κάθε μέρα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Δεν μας επηρέασε πουθενά. Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε τα θετικά. Να μένουμε μαζί και να δουλεύουμε σκληρά. Έτσι, παίρνουμε νίκες, όπως η σημερινή».