Ο Χάρης Μαρκόπουλος έκανε δηλώσεις μετά την ήττα της Δόξας Λευκάδας στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην καλή προσπάθεια των παικτών του, αλλά και στο δεύτερο μέρος του ματς.

Αναλυτικά τι είπε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και την πολύ καλή πορεία που έχει στην Ευρώπη. Ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό είναι πολύ έτοιμος σε αυτά που θέλει και ζητάει. Πιστεύω πως κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια. Νομίζω πως στο δεύτερο ημίχρονο, ίσως λόγω κούρασης και συγκέντρωσης, επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να πάρει πολλές δεύτερες επιθέσεις. Οταν παίρνει διαφορά ο Ολυμπιακός, είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Κρατάμε την προσπάθεια των παικτών μας και το μπάσκετ πάντα είναι η επόμενη ημέρα. Συγκεντρωνόμαστε στην επόμενη προπόνηση. Συγχαρητήρια και πάλι στον Ολυμπιακό.

O Τριαντάφυλλος Πεταλωτής από την πλευρά των παικτών της Δόξας Λευκάδας ανέφερε: Αρχικά θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και την ομάδα, γιατί παλέψαμε από το πρώτο λεπτό. Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε, αλλά για να παλέψουμε, όπως έγινε και στο πρώτο ματς στη Λευκάδα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά για ένα μικρό διάστημα, ξέφυγε και ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε. Ξέρουμε πως όλα τα ματς από εδώ και πέρα είναι τελικοί. Πρέπει να πάρουμε τα εντός έδρας ματς και στα εκτός να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για σώσουμε την ομάδα, γιατί το αξίζει. Εύχομαι να τα καταφέρουμε».