Ο προπονητής της Δόξας Λευκάδας, Χάρης Μαρκόπουλος έκανε δηλώσεις μετά την νίκη της ομάδας του επί της Κύμης με 84-81 και στάθηκε στο «καθαρό» μυαλό των παικτών του στο τέλος και στην σημασία της νίκης οου πέτυχαν.

Αναλυτικά τι είπε:

 Αρχικά είπε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Κύμη με τις αλλαγές που έχει κάνει και με τον τρόπο με τον οποίο παίζει μας έβαλε δύσκολα προβλήματα. Είχαμε απουσίες στις προπονήσεις. Από το άγχος μας φάγαμε πολλούς πόντους στις επιστροφές στην άμυνα. Στο μεγαλύτερο διάστημα η Κύμη ήταν μπροστά στο σκορ και αυτό μας έδωσε έξτρα πίεση. Είχαμε καρδιά, καθαρό μυαλό στο τέλος και νικήσαμε σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποβεί πολύ σημαντικό στη συνέχεια».

Για το που κρίθηκε η νίκη: «Ηταν πολύ δυνατές μονομαχίες εδικά ατην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο περάσαμε μπροστά με +5, αλλά μετά χάσαμε ξανά τη συγκέντρωσή μας. Στο τέλος προηγηθήκαμε μέσω της άμυνας και πήραμε τη νίκη».

Για τον Ουέλς και το πόσο παίζει: «Ο χρόνος κάθε παίκτη εξαρτάται από το παιχνίδι και από τις υπόλοιπες λύσεις. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν έπαιξε πολύ λόγω τραμυατισμού και φάουλ. Εάν δείξει την ίδια αυταπάρνηση στη συνέχεια μπορεί να παίξει και σε πιο υψηλό επίπεδο σε σχέση με την Α1».