Ο Χάρης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε τόσο στην ήττα της Δόξας Λευκάδας από το Λαύριο, όσο και στην αναζήτηση παίκτη στην θέση του Ουέλς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς της Δόξας:

«Νομίζω ήταν μια δύσκολη βραδιά για εμάς. Είναι σαν ένα νόμισμα που έχει δύο όψεις. Η μια είναι ότι πρέπει να έχουμε υπερηφάνεια για την προσπάθεια μας, για τους παίκτες μας και γι’αυτό που έκαναν μέσα στο γήπεδο και κατέθεσαν την ψυχή τους. Η άλλη είναι το τελικό αποτέλεσμα το οποίο δεν μας δικαίωσε. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ αγχωμένοι, σφιγμένοι, γιατί το πρέπει μας κυρίευσε.Νομίζω στο ημίχρονο μιλήσαμε, ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα, συνεχίσαμε να προσπαθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του. Το παιχνίδι πήγε σε κάποιες λεπτομέρειες. Κάποια πράγματα δεν είναι πάνω σε εμάς.Όταν είχα έρθει εδώ πέρα το πρώτο πράγμα που είχα πει είναι ότι ήρθα σε ένα μέρος το οποίο έχει βγάλει πολλούς ανθρώπους που έχουν παράγει πολιτισμό. Εμείς κάθε μέρα θα προσπαθούμε για το ίδιο, να παράξουμε πολιτισμό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια συγκινητική προσπάθεια και ελπίζω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε για τους κόπους που έχουμε κάνει. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του και εμείς συνεχίζουμε για να δούμε πως θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί στην συνέχεια».

Για την πίεση που δημιούργησε η φυγή του Ουέλς: «Όχι, νομίζω δεν έπαιξε ρόλο αυτό. Η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη και συσπειρωμένη. Πρώτη φορά παίξαμε αυτή την άμυνα σε 40 λεπτά διάρκειας. Απλά νομίζω ότι το πρέπει του αποτελέσματος και ότι δεν βρήκαμε ρυθμό για κάποιες καλές προϋποθέσεις που κάναμε για σουτ και δεν ευστοχήσαμε,μας δημιούργησε περισσότερο άγχος».

Για τον έαν έχει βρεθεί αντικαταστάτης του Ουέλς: «Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να αναδομήσουμε την ομάδα έτσι όπως έγιναν όλα ξαφνικά. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μας ενδιαφέρουν αλλά θέλουμε να είμαστε σταθεροί σε αυτό που ζητάμε και το οποίο θα μας βοηθήσει σε όλη τη σεζόν με τον τρόπο που θέλουμε εμείς, οπότε δεν έχω να σας ανακοινώσω τίποτα».

Ο Χρήστος Ταπούτος μίλησε απο μεριάς παικτών και άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας:

«Πιστεύω ότι ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι και ιδιαίτερο. Θέλαμε πολύ τη νίκη και ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε κάτι παραπάνω για να καλύψουμε το κενό του Ντεζ που έφυγε. Θεωρώ, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που μπήκαμε λίγο μουδιασμένοι στο παιχνίδι, καταφέραμε να περιορίσουμε το Λαύριο. Βγάλαμε αρκετή ενέργεια μέσα στο γήπεδο και το δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε όπως έπρεπε και πήγαμε το ματς εκεί που έπρεπε αλλά δυστυχώς δεν ήρθε η νίκη για εμάς.Όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα μου έχω μάθει να μην ψάχνω για δικαιολογίες και να κοιτάω τι έκανα εγώ και οι συμπαίκτες μου. θεωρώ ότι στο τέλος 2-3 στραβά σφυρίγματα καθόρισαν το αποτέλεσμα εις βάρος μας και ήταν πολύ άδικο για την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί. Δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε».