Η Δόξα Λευκάδας δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για την ίδια μιας και ήδη έχει υποβιβαστεί από την Basket League. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Δόξας αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του αλλά και στα σημεία που κρίθηκε ο αγώνας.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ για τη σημερινή νίκη, αλλά και για την πορεία της στο πρωτάθλημα και την Ευρωπαϊκή της πορεία.

Εμάς τελειώνοντας το παιχνίδι μας μένει μια πικρία θα έλεγα με τη λογική ότι εμφανιστήκαμε για 40 λεπτά άκρως ανταγωνιστικοί, καθώς ήταν ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα της οποίας η ποιότητα, το βάθος, το ρόστερ και η εμπειρία είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εφόσον εμείς μπορέσαμε και για 40 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί, καταφέραμε να μην επιτρέψουμε στην ΑΕΚ να ξεφύγει. Να την κυνηγάμε για 40 λεπτά και κάποιες φορές να επιβάλουμε το παιχνίδι μας.

Μπορούμε να μείνουμε ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας, αλλά εγώ μένω πιο πολύ ευχαριστημένος από την συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα. Από το πόσο επιτακτικά κυνήγησε τη νίκη που σημαίνει ότι εμείς παρουσιαζόμαστε με υψηλό κίνητρο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μέταλλο μέσα στην ομάδα και στα παιδιά, που θα τα βοηθήσει και για τα επόμενα δύο ματς, αλλά και για το μέλλον τους να δημιουργήσουν μπασκετική φυσιογνωμία.
 
Το παιχνίδι για μένα κρίθηκε στο τέλος, όταν εμάς μας έλειπαν παίχτες από μέσα και δεν μπορούμε να ματσάρουμε ή να παίξουμε στην επίθεση έτσι όπως παίξαμε τόσα λεπτά και δημιουργούσαμε πρόβλημα στην ομάδα της ΑΕΚ. Στο τέλος παίζει ρόλο η τύχη και η ικανότητα.
 
Η τύχη είναι στη φάση, που σε προσπάθεια της ΑΕΚ από μια χαμένη φάση, η μπάλα στο γύρισμα, χτυπάει σε κάποιο κεφάλι και τρώμε ένα τρίποντο, ενώ η ικανότητα είναι στο τρίποντο του Ούκιτς

Είχα τρεις παίκτες μέσα που μου ζήτησαν αλλαγή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που σημαίνει ότι έφτασαν και ξεπέρασαν το επίπεδο που είναι αρκετό για τον εαυτό τους και τέτοιου είδους λάθη στο 39:40 μπορούν να γίνουν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Εγώ ελπίζω ότι αυτό το οποίο χτίζεται θα βοηθήσει στο μέλλον αυτή την ομάδα. Εννοώντας ότι όλες οι ομάδες έχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον.
 
Νομίζω ότι η φετινή χρονιά μπορεί να αποτελέσει ένα μάθημα και οι ομάδες που ανέφερα να είναι παράδειγμα, ώστε αυτή η ομάδα να έχει μέλλον. Μπορεί να έχει μέλλον με αυτό τον κόσμο και με αυτούς τους ανθρώπους που έχει μέσα, που είναι η διοίκηση της ομάδας και ο, τι κάνουμε και ο, τι παρουσιάζουμε, μακάρι να έχει θετικό αντίκτυπο στην προσπάθεια που θα γίνει στην ομάδα για τη συνέχεια».