O Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Δόξα Λευκάδας στο ΣΕΦ, με τον Δημήτρη Τσαλδάρη να γράφει στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για την ποιότητα και το μέγεθος των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά: «Μια μέρα έμεινε για το παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό, σε μια από τις ιστορικότερες και πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Εμείς προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα εντός έδρας, όμως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε μια καλή εικόνα στο αυριανό παιχνίδι, αντάξια της εμφάνισης μας στον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου σε να ματς διαφήμιση του αθλητισμού και του πολιτισμού, χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο, γιατί ομάδες με την ποιότητα και το μέγεθος του Ολυμπιακού, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον αντίπαλο τους, όταν αγωνίζονται εντός έδρας.

Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.

Άξιο αναφοράς είναι ότι το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο στην ιστορία της ομάδας μας στο ΣΕΦ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τους Λευκαδίτες που θα έρθουν στο γήπεδο αλλά και αυτούς που θα μας παρακολουθήσουν από την τηλεόραση στο νησί.

Καλό μπασκετικό Σαββατοκύριακο σε όλους»