Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας με την ομάδα του Νίκου Βετούλα να δυσκολεύει το έργο της στην υπόθεση της παραμονής. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Notae με 26 πόντους και έξι ριμπάουντ ενώ από πλευράς της Πατρινής ομάδας διακρίθηκε ο Griffin με 16.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και να έχουν διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Ο Μαστρογιαννόπουλος και ο Griffin ξεκίνησαν καλά για τον Απόλλωνα με τον Άρη να έχει ως βασικό πυλώνα τον Notae. Η πρώτη περίοδος έληξε ισόπαλη (20-20). Η ροή και ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται και τις ικανότητες του Sylla. Τολιόπουλος και Μήτρου-Λονγκ βοηθούσαν τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά.

Τα δεδομένα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, με τον Άρη να μπαίνει πιο αποφασιμένος στην αναμέτρηση. Μητρού-Λονγκ και Horchler άνοιξαν τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα (48-58). Στην αντίπερα όχθη, οι Πατρινοί είχαν κολλήσει επιθετικά και μονάχα ο Sylla πάλευε. Στη τέταρτη περίοδο, ο Απόλλωνας πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή. Ο Μαστρογιαννόπουλος με βολές έκανε το 71-78 στα 40”, αλλά στην επόμενη επίθεση ο Καράμπελας έχασε το τρίποντο που θα έδινε περισσότερες ελπίδες για ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ψύχραιμοι με τον Notae και πήραν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 37-37, 49-61, 74-82.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.