Ο πάγκος του Απόλλωνα Πάτρας έχει μείνει ακέφαλος από την προηγούμενη Δευτέρα όταν και ο Νίκος Βετούλας υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση της ομάδας και ολοκλήρωσε με αυτόν τον τρόπο την δεύτερη τριετή του θητεία στους “μελανόλευκους”. Εδώ και μερικές μέρες οι Αχαιοί αναζητούν τον διάδοχο του 49χρονου τεχνικού, με τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι να είναι αρκετά όπως αυτά του Γιάννη Χριστόπουλου και του Άρη Λυκογιάννη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του basketblog.gr τις τελευταίες ώρες έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Χάρη Μαρκόπουλου, με τον 41χρονο τεχνικό να έχει συλλέξει αρκετές εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας του. Για την ακρίβεια ο ικανός προπονητής διετέλεσε head coach για πρώτη φορά στην καριέρα του την σεζόν 2006-07 στον Ηρακλή, την στιγμή που ήταν βοηθός στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Την διετία 2014-16 ο Χάρης Μαρκόπουλος καθοδήγησε με επιτυχία τον Κόροιβο Αμαλιάδας στην παρθενική του παρουσία στην Basket League και μάλιστα την αγωνιστική περίοδο 2014-15 τον έβαλε και στα πλέι οφ.

Στην συνέχεια πέρασε και από την Δόξα Λευκάδας, από την οποία αποχώρησε στις αρχές του 2017, ενώ λίγο αργότερα μετακόμισε στους Beijing Ducks. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θεσσαλονικιός τεχνικός ήταν assistant στον κινεζικό οργανισμό μέχρι το 2022, την ώρα που πέρυσι επέστρεψε στην Ελλάδα και πήγε στον Προμηθέα, όντας στο πλευρό του Γιάννη Χριστόπουλου. Οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι καθοριστικές για τον προπονητή που θα διαδεχτεί τον Νίκο Βετούλα στον Απόλλωνα, με τους Πατρινούς να θέλουν να έχουν συμφωνήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τον εκλεκτό τους, διότι μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (6/11) ακολουθεί η πολύ σημαντική εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.