Εδώ και λίγες ώρες ο Νίκος Αρσενόπουλος αποτελεί παίκτης του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην παίκτης του Ιωνικού μίλησε για τη πολύ μεγαλή ευκαιρία που έχει στη καριέρα του, έκανε λόγο για ένα μεγάλο Σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ ενώ μίλησε και για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο paokbc.gr:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι μία πολύ σημαντική ευκαιρία που έχω στην καριέρα μου, από αυτές που δεν έρχονται συχνά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω την ομάδα και τους ανθρώπους της για την επιλογή τους, αλλά και για να κάνω ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου.

Ο ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα έχει και μεγάλους στόχους. Αυτό δημιουργεί πίεση, αλλά έτσι είναι σε αυτές τις ομάδες. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο, να ξεκινήσουμε την δουλειά, να βελτιωθώ σαν παίκτης, γιατί έχω κι εγώ πολλά όνειρα και στόχους. Όλα όμως περνάνε μέσα από την ομάδα. Εάν είναι η χρονιά μας επιτυχημένη, όλοι θα κερδίσουμε από αυτή την επιτυχία της ομάδας.

Τους ξένους τώρα θα τους μάθω, αλλά για τον Harrison μίλησα ήδη με το Ρογκαβόπουλο. Με το Νίκο ήμασταν για πολλά χρόνια μαζί, έχουμε παίξει και αντίπαλοι και γνωριζόμαστε καλά και μόνο καλά λόγια είχε να μου πει για το Harrison. Για τους Έλληνες τι να πω; Για τον Μαργαρίτη γνωρίζουν όλοι, μιλάει από μόνη της η πορεία του στο χώρο του μπάσκετ και όλα αυτά τα χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ. Ο Τσαϊρέλης είναι πολύ έμπειρος και θα μας βοηθήσει και εμάς με την παρουσία του. Θέλω να πω κάτι για το Νίκο Τσιακμά, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό το step-up που έκανε πέρσι. Έκανε τρομερές εμφανίσεις, πήρε ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύτηκε. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που δίνει χώρο και χρόνο, φάνηκε από την περίπτωση του Νίκου κι αυτό ήταν ένα γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να βελτιωθεί κάποιος μέσα από την ομάδα. Εγώ αισθάνομαι ότι ανεβαίνω ένα μεγάλο σκαλί, το βασικό είναι να πάει όσο καλύτερα γίνεται η ομάδα και μέσα από αυτή τη διαδικασία να βελτιωθώ κι εγώ».