Πολύ άτυχο στάθηκε το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ κατά το φετινό καλοκαίρι, ο Yannick Franke, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι του κατά τη διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού της Εθνικής του ομάδας, της Ολλανδίας, κόντρα στη Γαλλία και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αποκόμισε… 

Μέχρι και εκείνη τη στιγμή μάλιστα, ο Franke ήταν και ο πρώτος σκόρερ της πατρίδας του με 21 πόντους -γεγονός που απλά μεγαλώνει τον όγκο της ατυχίας και της στεναχώριας που δημιουργεί το πισωγύρισμα αυτό…

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Πολύ άτυχος στάθηκε ο Yannick Franke, καθώς τραυματίστηκε στη διάρκεια του τελευταίου αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ολλανδίας με τη Γαλλία.

Ο διεθνής Ολλανδός γκαρντ του ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 21 πόντους, τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι. Ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο τρίτο μετακάρπιο και για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε χθες (11/8) στην Ολλανδία σε χειρουργική επέμβαση.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και όλα τα μέλη της ομάδας είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Yannick Franke, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό”.