Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του χθεσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες πάντως να έχουν πολλά παράπονα τόσο από την διαιτησία όσο και από την φιλοξενία. Μάλιστα οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα τα όσα κατήγγειλαν οι “ερυθρόλευκοι”, αλλά και τα όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης όπως το άναμα πυρσών και η ρίψη μπουκαλιών. Ακόμη στο φ.α αναφέρεται ότι μετά το τέλος του αγώνα έγινε επίθεση στον sports director του Ολυμπιακού Χρήστο Μπαφέ. Τέλος η έκθεση των τριών αρχόντων του αγώνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για τους “πράσινους”, επομένως μένει να δούμε το μέγεθος της τιμωρίας τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα:

“Κατά την είσοδο του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, Γιώργου Μπαρτζώκα, στον αγωνιστικό χώρο οπαδός της Α ομάδας τον πλησίασε και τον προπηλάκισε λεκτικά. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, 5’59” πριν τη λήξη του τέταρτου και 17.4″ πριν τη λήξη του τέταρτου, οπαδοί της Α ομάδας άναψαν καπνογόνα στο χώρο των κερκίδων, που παρήγαγαν καπνό και λάμψη και πέταξαν νερό στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί της Α ομάδας πέταξαν γιαούρτι στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση της Β ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο, οπαδοί της Α ομάδας απώθησαν και εξύβρισαν τον έφορο της Β ομάδας, κ. Χρήστο Μπαφέ. Στα 5’59” πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οπαδοί της Α ομάδας έβριζαν εν χορό Μπαρτζώκα μ….ε, π..ας γιε. Έγινε η πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καπνογόνων και ρίψης νερού, έγιναν προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα”