Καθησυχαστικός σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στην Καρδίτσα οι Ντέρικ Γουίλιαμς και Νέιτ Γουόλτερς εμφανίστηκε ο Χρήστος Σερέλης.

“Καταρχάς οι ώρες που περνάμε είναι δύσκολες, το ξέρετε, το καταλαβαίνετε όλοι. Το τριήμερο εθνικό πένθος δεν είναι αρκετό για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις οικογένειες των θυμάτων ουσιαστικά. Πάντα η σκέψη μας θα βρίσκεται μαζί τους.

Για το παιχνίδι δεν θέλω να πω πολλά τεχνικά και τακτικά. Η ομάδα έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως πρέπει να σκέφτεται και τη νοοτροπία που πρέπει να έχει στους αγώνες. Σε αυτό δουλεύουμε περισσότερο και αυτό θέλουμε να φτιάξουμε πρώτα και μετά να φτιάξουμε τα πάντα γύρω από την ομάδα. Σήμερα υπήρχε η σωστή νοοτροπία.

Μίλησα με τους γιατρούς, φαίνεται να μην είναι πολύ σοβαρά (σσ Γουόλτερς και Γουίλιαμς). Ίσως και τη Δευτέρα να μπορούν να προπονηθούν. Θα φανεί μέρα με την ημέρα. Ελπίζω και εύχομαι να μην έχουμε άλλες απώλειες, ξεκινήσαμε με 11 παίκτες και μείναμε με 9 στην πορεία. Έχουμε πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα τον Μάρτιο χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες υγιείς”, ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.