Ο Άρης έλυσε και τα τέσσερα ban που είχαν προκύψει εξαιτίας οφειλών σε παίκτες που αγωνίστηκαν τις προηγούμενες σεζόν στην ομάδα. Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς ενημέρωσαν ότι έφτασαν σε συμφωνία με τους τέσσερις αθλητές στους οποίους υπήρχαν χρωστούμενα (Βίκτορ Σανικίτζε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους) και μάλιστα χωρίς την διαμεσολάβηση της FIBA. Aυτό η εξέλιξη σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την έκδοση των δελτίων κι έτσι το σύνολο του Καστρίτη στρέφει το βλέμμα του στην κρίσιμη αναμέτρηση με την λιθουανική Wolves (27/9) για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

Αναλυτικά η ενημέρωση της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους τέσσερις πρώην αθλητές της ομάδας οι οποίοι είχαν επιβάλλει ban από τη FIBA. Ο λόγος για τους Βίκτορ Σανικίτε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Οι συμφωνίες με τους άνωθεν έγιναν από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση της FIBA. Ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση του Μαρμπλ υπάρχει εξόφληση, ενώ η υπόθεση του Σανικίτζε διευθετήθηκε οριστικά, κάτι που έχει γίνει ήδη στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς, η οποία ήταν η πιο «επίπονη» οικονομικά για την ομάδα μας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ διευθετεί (σε καθημερινή βάση) τις σημαντικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και πρώτος στόχος παραμένει η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας, σε μία πολύ δύσκολη, οικονομικά, εποχή”.

 

Tags:
ban Άρης