Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του Απόλλωνα στην Περιβόλα, καθότι οι Αχαιοί επιβλήθηκαν του Αγρινίου με 73-51 σε ένα παιχνίδι το οποίο ξέφυγε στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα οι Αιτωλοακαρνάνες ήταν πολύ ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος (27-25), ωστόσο στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του πιο ποιοτικού αντιπάλου τους και έτσι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στην προετοιμασία.

Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Davies με 13 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Jones με άλλους 11. Ακόμη θετικές εντυπώσεις άφησε ο νεαποκτηθείς Miskovic με 10 πόντους, ο οποίος πέρα από το σκοράρισμα έδειξε καλά στοιχεία αν και έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις. Τέλος ο Νίκος Βετούλας έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες, με στόχο να διαπιστώσει την ετοιμότητα όλη της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Απόλλωνα:

Φιλική νίκη, σημείωσε το απόγευμα του Σάββατου η ομάδα μας η οποία επικράτησε με 73-51 του ΑΟ Αγρινίου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο μας, στην Περιβόλα.
Ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκος Βετούλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και έκανε διάφορες δοκιμές.
Μετά το τέλος του φιλικού, ο Νίκος Βετούλας, δήλωσε: «Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε ροτέισον και να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως οι Βησσαρίου, Μαστρογιαννόπουλος και Κογιώνης και να ξεκουράσουμε ορισμένους άλλους.
Για το παιχνίδι, δείξαμε διάθεση στην άμυνα, παρότι ήμασταν άστοχοι στην επίθεση στο α΄ ημίχρονο. Στο β΄ ημίχρονο κρατήσαμε το ίδιο επίπεδο στην άμυνα αλλά στην επίθεση κάναμε καλύτερους αυτοματισμούς και πήγαμε καλυτέρα. Ήταν ένα παιχνίδι προσαρμογής και για τον Μίσκοβιτς καθώς είχε μόλις 2 προπονήσεις και στη πορεία πιστεύω πως θα μας βοηθήσει και αυτός στην θέση 4 για να είμαστε πλήρεις».
Τα 10λεπτα: 13-14,27-25, 53-40, 71-53.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Βετούλας): Καράμπελας 5 (1), Μαστροαγιαννόπουλος 7 (1), Μπόγρης, Ντέιβις 13 (2), Σιλά 8, Βησσαρίου 3 (1), Καλχούν 6 (2), Μίσκοβιτς 10, Κογιώνης 4, Γκρίφιν 4, Τζόουνς 11 (1) και Κ. Αθανασόπουλος.