Ο Μάκης Γιατράς τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν διάθεση και έβαλαν τα σουτ, με συνέπεια να πάρουν την εύκολη νίκη απέναντι στον Κολοσσό. Ακόμη δήλωσε ότι η ομάδα του έχει καλούς παίκτες, αλλά δεν ξεγελιέται από τους αγώνες του Super Cup. Τέλος ανέφερε και τους στόχους της ομάδας, ενώ επεσήμανε ότι είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν οι “αιώνιοι” σε σειρά αγώνων.

Για την 3η θέση στο Super Cup και τα συμπεράσματά του: «Ήταν ένα δυνατό τουρνουά. Χθες είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως είπα και χθες, η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι γνωστή, μας έδωσαν μαθήματα. Σήμερα ήμασταν σοβαροί και είχαμε διάθεση. Παλέψαμε στην άμυνα. Ετοιμαζόμαστε τώρα για το πρώταθλημα».

Για τη συνοχή της ομάδας του και αυτά που κρατάει: «Είχαμε δύο πρόσωπα. Ο Ολυμπιακός ίσως να μην ήταν στο δικό μας επίπεδο για να βγάλουμε συμπεράσματα. Στον Κολοσσό έλειπαν δυο παίκτες. Δεν ξεγελιόμαστε. Έχουμε προβλήματα, θέλουμε βελτίωση. Αλλά, έχουμε καλά παιδιά, με διάθεση. Είχαμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία. Θα εστιάσουμε στα αρνητικά. Ξεκινάει το πρωτάθλημα, αλλά και η Ευρώπη που μας ενδιαφέρει πολύ»

Για τους στόχους των Πατρινών: «Το Super Cup ήταν μονά παιχνίδια. Σε σειρά παιχνιδιών είναι δύσκολο να κερδίσεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είχαμε τη φιλοδοξία σε ένα μονό παιχνίδι μήπως κάνουμε κάτι. Μην παρεξηγηθώ, ο Ολυμπιακός είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη, όπως και τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, σύμφωνα με τα περσινά βραβεία. Έχει κάνει στοχευμένες προσθήκες. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μετά, επειδή είναι νοκ – άουτ τα παιχνίδια, να πάμε όσο πιο μακριά»

Παπαθεοδώρου: «Η ομάδα θέλει πάρα πολύ δουλειά»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Προμηθέα τόνισε ότι τα συμπεράσματα είναι ίδια με χθες, ενώ υπογράμμισε ότι οι Ροδίτες θέλουν πολλή δουλειά. Ακόμη ο στόχος της ομάδας είναι να είναι ανταγωνιστικοί, ενώ οι φιλοδοξίες είναι νωρίς για να προσδιοριστούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα συμπεράσματα είναι τα ίδια με χθες. Η εμφάνιση χθες ήταν καλύτερη. Η ομάδα θέλει πάρα πολύ δουλειά, είμαστε πίσω. Έχουμε αργήσει να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας. Χρειαζόμαστε χρόνο να προπονηθούμε, να βρούμε χημεία και να είμαστε ανταγωνιστικοί για να μην έχουμε πάνω-κάτω στην απόδοσή μας. 

Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Είχαμε παιδιά που άργησαν να έρθουν. Δεν κρατήσαμε κορμό από την περσινή ομάδα, γιατί είναι δύσκολο να κρατήσεις κορμό μετά από μια επιτυχημένη σεζόν. Αυτή είναι η δουλειά μας όμως, να φτιάξουμε την ομάδα. Θα πρέπει να τρέξουμε και να ετοιμαστούμε για να βρεθούμε σε ένα καλό επίπεδο για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Φιλοδοξίες δεν μπορούμε να πούμε που φτάνουν. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει να κοιτάς την κάθε μέρα ξεχωριστά, να κερδίζεις κάτι από κάθε προπόνηση. Ο στόχος είναι να είμαστε μια υγιής και ανταγωνιστική ομάδα».