O Μarius Grigonis είπε ότι η ομάδα του τα πήγε καλύτερα στο ντέρμπι σε σχέση με άλλες φορές , ενώ υπογράμμισε ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν θέμα λεπτομερειών. Τέλος υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός τώρα προσπαθεί να παίξει πιο ομαδικά, την στιγμή που τόνισε ότι το “τριφύλλι” πρέπει να κρατήσει κάποια πράγματα και να προχωρήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Θα δούμε το βίντεο και θα δούμε. Σε σχέση με άλλες φορές τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα για εμάς. Σε τέτοια παιχνίδια τα πάντα είναι θέμα λεπτομερειών. Κάποια σφυρίγματα, κάποια άστοχα σουτ, κάποια λάθη παίζουν ρόλο.

Τέτοια παιχνίδια είναι μάχη και θέλουμε να βάλουμε περισσότερη πίεση στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έπαιξε πιο ομαδικά τώρα. Κάθε σεζόν μαθαίνω κάτι νέο. Τις προηγούμενες σεζόν υπήρχε η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία. Τη μισή σεζόν ήμουν εκτός, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά, αλλά ήταν μια πρόκληση για μένα. Κράτησα επαγγελματισμό.

Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε πρέπει να μάθουμε να παίζουμε ομαδικά και αυτό είναι κάτι που μαθαίνουμε τώρα τον Μάρτιο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε και να προχωρήσουμε. Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε θα συμβούν κάποια καλά πράγματα».