Η άγονη κατάσταση των τελευταίων μηνών στα σπλάχνα του Ιωνικού συνεχίζεται, όπως όλα δείχνουν, και μετά το χθεσινό (25/8) ΔΣ του Ερασιτέχνη, το οποίο με τη σειρά του οδήγησε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την προσεχή Δευτέρα (29/8 – 20:00) που θα κρίνει την τύχη του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου. 

Όπως αποτυπώνεται πλήρως στη σημερινή (26/8) ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, υπάρχει σαφές και τρανό πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, με την ΚΑΕ να μη φανερώνει σημάδια… ζωής ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ζοφερά πρόβλημα για το μέλλον του ιστορικού τμήματος μπάσκετ, το οποίο αυτή τη στιγμή φαντάζει πέρα για πέρα αβέβαιο.

Τέλος, αξίζει φυσικά να αναφερθεί το εξής: ο Ιωνικός Νικαίας είναι Ερασιτέχνης ενώ η ΚΑΕ είναι του Διαγόρα Δρυοπιδέων, κάτι που φυσικά εντείνει τις δυσκολίες των πρώτων να πάρουν στα χέρια τους την ομάδα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Συνεδρίασε χθες (25/8) το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιωνικού, παρουσία και μελών του ερασιτέχνη, αναφορικά με το μέλλον του τμήματος μπάσκετ και αποφάσισε να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση μελών και φίλων της ομάδας, την Δευτέρα 29/8 και ώρα 20.00 στο γήπεδο του Πλάτωνα.

Στο συμβούλιο συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν καθώς και οι επιλογές που ανοίγονται για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Είναι πλέον προφανές πως δεν υπάρχει ουδεμία πρόθεση από την απερχόμενη ( ? ) διοίκηση της ΚΑΕ να επικοινωνήσει με τον κόσμο τις προθέσεις της για την επόμενη μέρα του τμήματος, πέραν των «τυχαίων διαρροών» σε ειδησεογραφικά μέσα.

Ο Ερασιτέχνης είναι υποχρεωμένος να εξασφαλίσει το αύριο του μπασκετικού Ιωνικού και να προλάβει τις προθεσμίες δήλωσης συμμετοχής. Για τον λόγο αυτό δίνει την επιλογή της επόμενης μέρας στα χέρια του λαού της ομάδας μέσω του ανώτατου οργάνου της, την Γενική Συνεύρεση!

Δηλώνουμε δε, προς πάσα κατεύθυνση πως τα 57 χρόνια της ένδοξης και μεγάλης ιστορίας μας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να σβηστούν από κανέναν. Ο Ιωνικός, έχοντας εκείνο ακριβώς το μέταλλο, που συσπειρώνεται τις κρίσιμες στιγμές θα βγει από αυτή την κατάσταση ακόμα πιο δυνατός και περισσότερο αυθεντικός από ποτέ.

Δευτέρα 29/8 στο Κλειστό του Πλάτωνα”.